Vrijwilliger collecteren 2018

Word jij onze nieuwe vrijwilliger van 2018? Vraag vriend(in)/collega of familielid om samen een bijdrage te leveren aan ons goede doel! Wij zijn voor onze jaarlijkse collecte weer afhankelijk van al jullie helpende handen. Dit jaar mogen we collecteren in de week van 13 oktober tot en met 28 oktober. Wij vragen om een paar uurtjes van je tijd om enkele straten te

bewandelen en je mag zelf aangeven waar, welke dag en met wie je dit wil doen. Aanmelden kan via een privéberichtje of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld hierbij je adresgegevens en eventueel een voorkeur voor een collectewijk. Je kunt collecteren in Venlo, Blerick, Tegelen, Steyl, Belfeld, Velden en Arcen.