The Legendary T. Brothers

Daan en Ed Teeuwen, twee broers die samen zich hebben ingezet voor een geweldige route van de goeden doelen rally Balkan Express! Hiervoor moest geld worden gedoneerd aan een goed doel en kwamen ze bij Stichting Loeka terecht. Daan heeft vroeger bij Sraar in de klas gezeten en woont nu vlak bij Groningen. Samen besloten ze begin dit jaar aan dit mooie

avontuur te beginnen en daarmee een geweldig bedrag voor ons op te halen. Samen hebben we nagepraat en hun cheque overhandigd met een super bedrag van 3.650,00 euro. Het was een gezellige middag en het is altijd fijn om weer fijne mensen te ontmoeten. *Kracht door te delen.