Nieuwsbrief

Stichting Loeka stuurt periodiek nieuwsbrieven naar haar donateurs en volgers met actuele ontwikkelingen aangaande de stichting en haar doelstellingen. Wil je ook deze nieuwsbrieven ontvangen en up-to-date blijven? Schrijf je dan in middels het invullen van je naam en emailadres in het blauwe blok aan de onderzijde van deze pagina.

Eenmaal ingeschreven voor de nieuwsbrief, blijft u deze ontvangen totdat u zelf aangeeft deze niet meer te willen ontvangen. Uw aanmelding wordt enkel gebruikt voor het verzenden en ontvangen van de nieuwsbrieven en worden niet aan derden ter beschikking gesteld.