facebook
twitter
logotype
deco

 

CONTACT 

Stichting Loeka is een officieel geregistreerd steunfonds dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel met als doelstelling het werven van gelden voor medisch onderzoek naar kanker, osteosarcoom en bij kinderen in het bijzonder.

Het bestuur en vrijwilligers van Stichting Loeka hebben een onbezoldigde status. Dit houdt in dat alle benutte tijdswaardes zonder vergoeding of tegenprestatie uitgevoerd worden. De stichting streeft na om 100% van de verworven gelden beschikbaar te stellen aan medisch onderzoek.

 

CONTACT INFORMATIE

Stichting Loeka
Heutzstraat 6
5913 AK  VENLO
KvK 60826819
IBAN NL37 RABO 0183 6866 40
BIC RABONL2U

 

Wil je Stichting Loeka een mail sturen? Klik dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

BESTUUR EN ORGANISATIE

Toine Schreinemachers Voorzitter

Toine woont samen met Karin en is vader van Tim en Thuur. Slager in hart en nieren, gevestigd in de Venlose binnenstad en zeer betrokken bij diverse organisaties.  Hard en veel werken staat bij Toine op de eerste plaats en als er dan nog tijd over is deelt hij dit graag met de mensen om zich heen. Een voorzitter waar Stichting Loeka heel blij van wordt.

 

 Christel Roebbers - Secretaris

Christel is  26 jaar samen met haar man Sraar en is moeder van Juul en Loeka. Ze heeft een eigen wassalon. Christel houdt van gezelligheid in en om het huis en wandelt graag met de hond door de bossen. Altijd in om iets met vrienden en familie te ondernemen. 

 

Anita Hendericks - Penningmeester

Anita is getrouwd met Hans, samen hebben ze een zoon: Clint. Anita is werkzaam in het HRM vak en dan vooral in de groene sector. Ze houdt van reizen, gezelligheid en lezen. Met het team van Stichting Loeka hoopt Anita een bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoek naar osteosarcoom.

Thessa den Hartog - Bestuurslid 

Thessa  is al 15 jaar samenwonend met Eric, en moeder van Lisa en Julia. Thessa is directiesecretaresse, maar op dit moment fulltime moeder. Ze is erg betrokken bij diverse schoolactiviteiten op de school van haar dochter Julia. Thessa is een persoon die er altijd 100% voor gaat dus ook voor Stichting Loeka!


Arno Hendericks- Teamlid

Arno is horecaondernemer in het hart van de Venlose binnenstad en betrokken bij diverse organisaties. Hij is een bourgondische levensgenieter. Arno is actief lid van een fietsclub.


Jessica Roebbers - Teamlid

Jessica heeft HBO Social Studies gestudeerd. Op dit moment is zij werkzaam in de zorg en het bedrijfsleven. Jessica is het grote nichtje van Loeka en altijd zeer betrokken bij het gezin. Ze woont samen met Achraf en houdt ervan om gezellige dingen te doen met haar vrienden.


Sraar Roebbers - Teamlid

Sraar is  de man van Christel en vader van Juul en Loeka. Hij is ondernemer in de autoschadewereld. Het verdriet en de onmacht van Sraar bij het verlies van Loeka hebben er voor gezorgd dat deze stichting tot leven is gekomen. Sraar rent op 2 november de Marathon van New York om zijn gevecht met het verdriet aan te gaan.

 

 

 

 

Copyright Stichting Loeka ©

Organisatie 07 juni 2014

Benjamin Lucas

Steun ons en beluister in Spotify. 

Onderzoek Radboud Oncologiefonds

START EEN ACTIE!

Wil je een eigen bijdrage leveren aan de Stichting Loeka? Aarzel niet en maak hier je eigen doneeractie.