Links

Hieronder vindt u enkele links naar websites met informatie over osteosarcoom en kinderkanker of aanverwantschap met onze doelstellingen en partners.

Het Leids Universitair Medisch Centrum is één van de vier Nederlandse behandelcentra voor osteosarcoom. Lees hier de inhoud van de hoofdpagina over deze bottumor. U kunt zelf hierna het menu volgen.

De Commissie voor Bottumoren heeft een digitale brochure samengesteld voor mensen die worden onderzocht of behandeld aan osteosarcoom. Lees hier deze brochure.

Wikipedia, heeft een uitvoerige pagina gewijd aan osteosarcoom met algemene informatie over de ziekte en behandeling ervan. Lees hier de inhoud van deze in het Nederlands beschikbare pagina.

"Je zal het maar hebben", een productie van BNN uit 2008 over o.a. osteosarcoom. De Nederlandse Publieke Omroep heeft deze uitzending voor u bewaard. Kijk hier naar de uitzending.

Het Radboud Oncologie Fonds is een volwaardig partner van Stichting Loeka. Samen bekijken we waar de grootste noodzaak ligt in onderzoek naar kinderkanker. Klik hier voor meer meer informatie.

Kika werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker in de algemene zin van het woord. Middels diverse acties probeert deze stichting hier haar bijdrage aan te leveren. Klik hier voor meer informatie.

Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. Meer informatie over kanker? Klik hier voor meer informatie.