Doneeracties

Om haar doelstellingen te verwezenlijken organiseert Stichting Loeka diverse publieksacties. Daarnaast worden belangstellenden eveneens in de gelegenheid gesteld om doneeracties te organiseren.

Wil je ook een actie organiseren en anderen onder de arm nemen? Neem dan gerust contact op met de stichting via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat ons weten wat je graag wilt organiseren.

Kijk ook even op de kalender van Stichting Loeka. Hierop staan diverse georganiseerde en geplande acties aangaande Stichting Loeka. Probeer acties zodanig te plannen dat deze niet gelijktijdig met andere acties uitgevoerd worden om je eigen actie succesvol te laten zijn.

Stichting Loeka toetst vooraf iedere publieksactie aan normen en waarden om zeker te zijn dat deze niet in strijd is met de gestelde doelstellingen.