LOEKA

Onder het menu item "Loeka" vindt je een aantal submenu's waaronder je samengevat verhalen vind over het leven van Loeka Roebbers. Met deze verhalen proberen wij je een beeld te geven over Loeka, zijn familie, zijn laatste weg en zijn kracht. Je kunt deze verhalen openen door in het menu onder Loeka een verhaal te selecteren of door op een van de links hieronder de klikken. Mocht je naar aanleiding van deze verhalen vragen, opmerkingen of suggesties hebben dan staan wij daar als Stichting Loeka uiteraard voor open. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze pagina. Vragen zullen met zorg worden beantwoord en opmerkingen zullen zo uitvoerig mogelijk worden verwerkt.