Bestuur

Het bestuur van Stichting Loeka bestaat uit vier bestuursleden. Zij doen dit onbezoldigd. Alles wat zij doen wordt zonder vergoeding of tegenprestatie uitgevoerd. Wil je graag contact opnemen met één van onze bestuursleden? Stuur je bericht via ons contactformulier.

Toine Schreinemachers

Voorzitter

Toine is slager van beroep en brengt vele uren door in zijn bedrijf in de binnenstad van Venlo. Hij woont samen met Karin in Venlo en heeft twee zonen, Tim en Thuur. Hij heeft veel ervaring met bestuursfuncties opgedaan in diverse organisaties.

Anita Hendericks

Penningmeester

Anita is getrouwd met Hans en is moeder van Clint. Zij heeft samen met haar man een cabrio – verhuurbedrijf. Bestuurservaring heeft ze opgedaan bij diverse organisaties. Anita houdt van reizen, gezelligheid en lezen.

Thessa den Hartog

Secretaris

Thessa woont samen met Eric en is moeder van Lisa en Julia. Door haar beroep als directiesecretaresse, is de keuze voor het secretariaat haar op het lijf geschreven. Ze is heel betrokken bij de stichting.

Christel Roebbers

Bestuurslid

Christel is getrouwd met Sraar en moeder van Juul en Loeka. Zij is zelfstandig onderneemster. Christel houdt van gezelligheid in en om het huis en vindt het leuk om met familie of vrienden iets te ondernemen.

Jessica Roebbers

Teamlid Social Media

Jessica is getrouwd met Achraf en is werkzaam als maatschappelijk werkster. Jessica is het grote nichtje van Loeka en altijd zeer betrokken bij het gezin. Ze vindt het gezellig om dingen te ondernemen met haar vrienden.