Onze missie

Stichting Loeka stelt zich ten doel Osteosarcoom bij kinderen en jongvolwassenen beter behandelbaar te maken en op de lange termijn overlevingskansen te vergroten, dan wel te optimaliseren.

Om het onderzoek te stimuleren en in de praktijk te laten uitvoeren gaat stichting Loeka (financiële) samenwerkingen aan met het het prinses Maxima Centrum (PMC) in Utrecht. Op projectmatige basis worden donaties toegekend, ten einde deelonderzoeken tot stand te laten brengen, die op langere termijn de missie van de stichting haalbaar moet maken.

De hoogte van onze financiële bijdrage hangt af van de giften en donaties die wij van particulieren en bedrijven krijgen. Via onze website, Facebook / Instagram, maar vooral ook door alle inzamelingsacties van mensen om ons heen. Help je ook mee?

Onze doelstelling

Per jaar wil stichting Loeka € 100.000,- aan donaties en/of  door middel van acties verwerven.

Hier vind je de statuten van Stichting Loeka